fredag 21 oktober 2011

MARY DIANAS UPPDRAG UTFÖRT!

Hej Mary Diana!

Tack för uppdraget du gav oss. Det var väldigt spännande och kul men läskigt. Det kryllade av klonade Geodorer över allt och en red på häst. "Det var minst 10 Geodorer i skogen" sa Eddie. "Vi offrade en sten bara för att få klappa Geodoras häst." sa  Amanda överlycklig. Holger Nilsson och Mårtensen fanns det också många av i skogen. De gav oss landskapsskatter som vi gav till Mary Diana Graf när vi var färdiga med äventyret. Några av Holger Nilsson och Mårtensen klonerna pratde på skånska. "På ett ställe bjöd Holger och Mortensen på kakor till mig, Eddie och Alex" berättar Lukas glatt. Journalisterna som kom till äventyret gick rakt i Geodoras fälla. "Dom hade tur, hon tog dom inte till fånga för Geodrora letade ju efter oss", berättar Hampus. Innan vi gick ut ur äventyret mötte vi Mary Diana som gav oss en belöning som tack för att vi hjälpt henne, Holger Nilsson och Mårtensen att rädda landskapsskatterna.

TACK 6-8:ORNA FÖR ÄVENTYRET!

TACK FRIDA OCH ERIKA SOM BERÄTTADE OM UPPDRAGET! 

TACK KRILLE OCH OSSIAN FÖR ATT NI HJÄLPTE OSS UNDER ÄVENTYRET!

Från alla oss i 3-5:an

Erika och Frida ger oss uppdraget.

Sebbe och Jens gav upp en stund, kartan var svårläst......

Huuuuu, Geodora kommer......GÖM ER!

Nu är vi på gång igen...........

Kolla Mårtensen och Holger Nilsson.......

Här kommer fler kloner av Mårtensen och Holger Nilsson &
 GEODORA...SPRING!

2 kommentarer:

  1. Det är spännande saker som sker här i skogarna!Tur att jag höll mig hemma men jag är glad att skatterna räddades!!Fort sätt med era roliga äventyr!!

    SvaraRadera
  2. 3-5:an tackar hela 6-8:an för ett toppen roligt äventyr. De är mycket stolta över att ha lyckats med att utföra och klara av Mary Dianas uppdrag.

    3-5:an och fröken Anna

    SvaraRadera