fredag 1 juni 2012

ANT och Kropp och knopp på bilden

På bilden har vi i 6-8:an anti-ANT (alkohol, narkotika och tobak) affischer som ska få folk att sluta eller att inte ens börja med droger, tobak, etc. Affischerna ska motivera unga och gamla att sluta med dessa dumheter med beroendeframkallande, negativt effektgivande saker. Affischerna ska propagera (få folk att tänka eller känna för något på ett annat sätt) emot ANT.

I SO/NO och bild dessutom har vi studerat om sex och samlevnad så på bilden fick vi måla en stor bild av en naken man och en partner, också naken och det blev en kvinna i alla grupper. Vi fick inte prata med varandra när vi målade mannen, och vi ritade inte konturerna, utan samlade ihop lite målarfärger på ett stooooort papper och smetade ihop det till en naken man. Vi fick prata när vi målade kvinnan. Vi var i fyra grupper, med typ fem personer i varje grupp.




Av; Ronja och Sandra + John   för han var också här när vi jobbade  :) :D 8D :P :/ :S :3   >:D  XD B)

1 kommentar:

  1. Ni har gjort mycket bra ANTI DROG affischer med tänkvärda budskap och bilder som gör att man reagerar och tänker till. Jag vet att bild uppgiften "Den nakne mannen" var en uppgift många tyckte var rolig och spännande att göra.
    Ni har varit fantastiska att arbeta med under hela detta arbete - Kropp och Knopp. Fröken Anna

    SvaraRadera